PROVA NU: Immunity Drops av Nordic Oil

Ny månad, ny produkt! När dagarna blir kallare kan du nu kryssa av oro från listan och hålla ditt immunförsvar friskt, lyckligt och väl stöttat med Nordic Oils helt nya Immunity Drops med CBD.

Överblick

Skapat tillsammans med kundfeedback och branschledande forskning, kombinerar våra helt nya Immunity Drops vår klassiska CBD-formula med en mängd naturligt förekommande terpener, alla med sina egna terapeutiska fördelar för den ultimata immunförstärkande produkten. Ta reda på mer om terpenerna vi använder i produkten nedan.

Varför gör vi detta?

På Nordic Oil är vi engagerade i att lyssna på våra kunder och anpassa oss till deras vardag och den värld de bor i. Vi är stolta över vår kundtjänst och vår personliga koppling till våra användare.

Inga hemligheter: våra ingredienser

Helig basilika

Helig basilikaolja extraheras från en speciell variation av tulsi eller basilika erhållen från ocimum basilicum L, känd för sina terapeutiska egenskaper. Helig basilikas höga näringsvärde, många antioxidanter och distinkta smaker och arom från terpener kan absorberas helt av kroppen, vilket innebär att du kan dra full nytta av detta.

  • Välkomsterbjudande
  • På Nordic Oil välkomnar vi nya kunder med en nykundsrabatt på 12%!
  • Använd rabattkoden „12NORDIC"

Eugenol

Eugenol är en terpen som finns i kryddnejlikaolja. Kryddnejlika används ofta för att ge smak till mat och te, eller appliceras till och med lokalt för att behandla tandvärk. En nyligen genomförd studie om eugenol rapporterar att den också kan vara effektiv vid hantering av mag-tarmkanalen och andningsbesvär.

Linalool

Detta är en naturligt förekommande terpen som finns i många blommor och kryddväxter. Linalool används oftast för sin distinkta och trevliga doft och kan extraheras från en mängd olika växtarter, inklusive mynta, basilika, kanel, rosenträ och citrusfrukter.

Cineole

Cineole är mest känd som eukalyptol och extraheras från eucalyptus globulusolja. En ny studie rapporterar att många aromatiska växter som malurt, rosmarin, vanlig salvia, cannabis sativa också innehåller cineole eller eukalyptol.

CBD-extrakt

Naturligtvis skulle det inte vara Nordic Oil utan vårt prisbelönta CBD-extrakt. Extraktet som används i våra Immunity Drops innehåller cannabisplantans icke-psykoaktiva cannabinoider. Ta reda på mer om hur vi extraherar vår CBD här.

Hur använder jag det och är det något för mig?

Att dosera våra Immunity Drops är lite annorlunda än hur du skulle använda våra klassiska CBD-oljor. Immunity Drops bör tas utspädda i vätska; droppa bara fem droppar i ett glas vatten eller te, låt det lösas upp sen är du redo att ge din kropp en hjälpande hand när vintermånaderna närmar sig.

Våra Immunity Drops är säkra att konsumeras av vuxna. Däremot bör ammande och gravida undvika produkten (som med alla CBD-produkter eller kosttillskott).

Om du vill ge ditt immunförsvar en CBD-boost och en mängd vetenskapligt beprövade terpener, är detta produkten för dig!

Sammanfattning

Immunity Drops är det senaste tillskottet till den ständigt växande produktportföljen hos Nordic Oil. Packad med massor av naturligt förekommande terpener, antioxidanter och CBD-extrakt, kommer vi inte att säga att det är det enda sättet att hålla sig frisk i vinter (det är inte vår stil), men det är verkligen en stor tjänst du kan göra för din kropp och själ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *