Såhär produceras vår CBD-olja

CBD-oljor från Nordic Oil börjar med den viktigaste ingrediensen: certifierad organisk industrihampa av sorten Cannabis Sativa. När växterna har mognat är de redo att skördas och bearbetas. Därefter behålls terpenerna, aromatiska och terapeutiska föreningar från blommorna genom en proprietär ångdestillationsprocess, följt av en CO2-extraktion av CBD. Denna process resulterar i renade oljor som målmedvetet upprätthåller en komplex uppsättning av cannabinoider och ett fullständigt spektrum av terpener som finns i de ursprungliga växterna. CO₂-extraktionen som används för våra oljor ser till att det finns full kontroll över hela extraktionsprocessen. Med unika temperatur- och tryckinställningar är det möjligt att isolera exakt de föreningar vi söker.

Fri från biprodukter som vax, fett och klorofyll

Extraktionsprocesserna skapar en rå CBD-pasta som sedan renas och berikas med extra terpener och bärarolja. Slutresultatet är ett kraftfullt koncentrat med hög renhet och kvalitet. Hos Nordic Oil värderar vi en hög standard på våra CBD-produkter. De oljor vi säljer genomgår en mycket känslig filtreringsprocess, vilket gör det möjligt att producera oljan i ett klart, guldfärgat extrakt som är fritt från biprodukter som vax, fett och klorofyll. Samtidigt tillåter extraktionsprocessen oss att bevara en hög koncentration av CBD och aromatiska terpener. Detta gör vår CBD-olja till en välbalanserad blandning som bevarar cannabisplantans terapeutiska egenskaper.

Ingen detekterbar THC

THC-extraktionsmetod

Alla våra CBD-oljor uppfyller kraven enligt EU-lag eftersom våra CBD-produkter innehåller under 0,2% THC. Metoden som används heter THC HPLC-UV. Denna metod säkerställer att ingen THC är detekterbar genom HLPC-UV-analysmetoden (detektionsgräns 10 ppm) på halvfabrikat. Denna process tar bort 100% av THC när den körs ordentligt. Men variationer i matrisen för extraktet och processparametrarna kan tillfälligt leda till att några sista spår av THC inte tas bort. Det är därför vi inte kan garantera fullständig frånvaro av THC. Men vi kan alltid garantera att halten är under 0,005%. Därmed behöver man inte oroa sig för att få utslag på eventuella drogtester då man isåfall skulle behöva konsumera ouppnåeligt stora mängder av vår produkt.

Ytterligare funderingar om vår produktion? Tveka inte att lämna en kommentar!

  • Välkomsterbjudande
  • På Nordic Oil välkomnar vi nya kunder med en nykundsrabatt på 12%!
  • Använd rabattkoden „12NORDIC"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *