Vagn
Du har inga varor i din kundvagn.
Bild av CBG-kristaller (97% / 485mg CBG)
Bild av CBG-kristaller (97% / 485mg CBG)

CBG-kristaller (97% / 485mg CBG)

529,00 kr

  • Pulver av 97% rent CBG-isolat
  • Burken innehåller 0,5g med 97% CBG (485mg CBG)
  • 1 mg pulver motsvarar 0,97 mg CBG
  • 0,0% THC
  • Laboratorietestad premiumkvalitet
  • Vegansk, glutenfri, laktosfri, GMO-fri
  • Produceras från 100% ekologisk hampa (Cannabis Sativa)
  • Fri från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen
  • Leveranstid i Sverige: 3-5 vardagar

Ladda ner analysrapporten för denna produkt

Våra CBG-kristaller innehåller 97% ren, isolerad cannabigerol (CBG). På grund av produktionsskäl består de återstående 3% av cannabidivarin (CBDV), en annan icke-psykoaktiv cannabinoid.

Kristallerna produceras genom den innovativa tekniken för superkritisk CO2-extraktion. Ytterligare filtrerings- och reningsprocesser möjliggör framställningen av rena CBG-kristaller. Resultatet är ett fint pulver av högsta kvalitet. Denna sammansättning av CBG är den renaste formen som för närvarande är tekniskt producerbar. Detta innebär att produkten inte innehåller några andra ämnen från hampaplantan såsom THC, terpener eller flavonoider. Detsamma gäller för våra CBD-kristaller.

Hampan som används för detta ändamål kommer från 100% certifierad ekologisk odling. Våra kristaller är veganska. Hampaplantorna är GMO-fria och fria från kemiska gödselmedel och tillväxthormoner. Dessutom är de glutenfria, laktosfria och fria från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen. Produkten uppfyller de europeiska gränsvärdena för vissa främmande ämnen i livsmedel - Förordning (EG) nr 1881/2006.

97% CBG
3% CBDV

1 mg pulver motsvarar 0,97 mg CBG

Förvara på en torr och sval plats skyddad från solljus. Förvara utom räckhåll för barn.

Produkten bör inte användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Vänligen observera att interaktioner med vissa mediciner kan förekomma. För detaljerad information, kontakta din läkare eller farmaceut.

Detta innehåll är endast för informations- och utbildningsändamål och ersätter inte medicinsk rådgivning från en läkare eller farmaceut. Våra texter är inte avsedda för oberoende diagnos och behandling av sjukdomar.

För ytterligare frågor står vi till ditt förfogande för dig och din arbetsgivare.

Kunder som köpt denna vara har också köpt