+46 10 888 52 95 (9-17 / MÅN-FRE)
utmärkt 5 stjärnor
3-5 dagar leverans
25% PÅ ALLT MED KODEN: MUM25 + GRATIS HANDKRÄM I ALLA ORDRAR

Certifierat företag

Nordic Oil är ISO 22000:2018-certifierad av MPS ECAS.

Vad är ISO 22000:2018?

ISO 22000:2018 är en internationell standard som hjälper en organisation att införa ett ledningssystem för livsmedelssäkerhet. Certifieringen innebär att ett företag har kontrollerats och godkänts av en oberoende myndighet för livsmedelssäkerhet. Detta garanterar också att dess produkter är säkra och reglerade.

Se vårt ISO-certifikat
Säkerställande av kvalitet

Hantering av livsmedelssäkerhet

Alla företag som erbjuder produkter som är avsedda att konsumeras har ett ansvar för att garantera produkternas säkerhet och kundernas välbefinnande. ISO 220000:2018 är en oberoende livsmedelssäkerhetsstandard som hjälper företag som Nordic Oil att identifiera och kontrollera risker för livsmedelssäkerheten. Det är en internationell standard som säkerställer att organisationer kan identifiera och hantera risker och därmed förbättra prestationer relaterade till livsmedelssäkerhet.

food-safety-management

Kvalitetsstandarder

Endast företag med de högsta standarderna för livsmedelssäkerhet kan få en ISO 22000-certifiering.

Hälsa och säkerhet

Minimering av livsmedelsrisker leder till förbättrad hälsa och säkerhet för kunder och anställda som kommer i kontakt med företagets produkter.

Transparency

ISO 22000 möjliggör ökad öppenhet inom företagen och förbättrar produkternas spårbarhet.

Kundtillfredsställelse

Företag med ett säkerhetssystem för livsmedelshantering är bättre rustade för att leverera produkter som uppfyller kundernas förväntningar.

Globalt erkännande

ISO 22000 är en internationellt erkänd standard och kan förbättra ett företags anseende hos kunder, leverantörer och tillsynsmyndigheter över hela världen.

CBD-EXPERTER

Våra kvalitetsexperter

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst hjälper dig gärna

Prenumerera och få 12% rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nyheter och aktuella erbjudanden, och få 12% rabatt på din nästa beställning!