Hampasalva (750mg CBD)

Det är viktigt att ta hand om din hud så att den tar hand om dig! Den här salvan fungerar som en lugnande, naturlig och ekologisk hudvårdsprodukt som hjälper din hud att lindra irritation men även bekämpa torr hud. Salvan är inte bara användbar för kroppen men den kan också utan problem användas i ansiktet och på halsen. Om du är trött på irriterad och kliande hud är detta produkten för dig.

117 i lager

Denna hampasalva är gjord av 100% naturliga och ekologiska ingredienser vilket också gör den så ren att du kan äta den. Denna form av CBD i salvan tas enkelt upp av huden. Detta är inte bara en produkt för vuxna, har du en bäbis hemma som lider av blöjeksem kan du med fördel också använda salvan på det drabbade hudområdet. Salvan är så ren att det inte gör något om din bäbis skulle råka smaka på den.

Du kan samtidigt glömma dyra anti-age-krämer som kostar tusentals kronor och är fulla med ohälsosamma tillsatser som inte hjälper dig. Denna salva hjälper nämligen mot rynkor och håller din hud hälsosam och rynkfri på ett naturligt och hälsosamt sätt.

Har du någon gång upplevt sprucken hud efter en lång vinter kommer salvan omedelbart gå in och lindra och hjälpa huden att återhämta sig på det drabbade området. Salvan är även bra mot spruckna läppar, hälar och armbågar.

Sist men inte minst är salvan rik på organiska högkvalivativa naturliga oljor som stöttar och beskyddar huden på vintern. Salvan fungerar som en balsam för huden och kommer att tillföra massor av fukt och därmed göra din hud mjuk och len.

Visa mer

Kunder som köpt denna vara har också köpt