Vagn
Du har inga varor i din kundvagn.
Bild av Hampate Citrongräs 50g
Bild av Hampate Citrongräs 50g
Bild av Hampate Citrongräs 50g

Hampate Citrongräs 50g

69,95 kr

Hampate Citrongräs odlas och handplockas med kärlek på ekologiska gårdar i Tjeckien. Teet innehåller alla naturliga och värdefulla cannabinoider, terpener, flavonoider och eteriska oljor från hampaplantor. Njut av en härlig kombination av hampaknoppar och blad med citrongräs som innehåller upp till 0,6% CBD. Teet har inga psykoaktiva effekter.

Hampa harmoniserar alla grundläggande processer i kroppen och stöder dess naturliga immunitet. Te tillverkad från hampa hjälper kropp och själ att slappna av. Det kan stödja immunsystem, hälsosam matsmältning och god sömn. Den läckra hampasmaken i kombination med citrongräs adderar friskhet till blandningen och en behaglig doft som lugnar nerverna. Detta te kan hjälpa dig att återställa mental och fysisk styrka.

Teet är förpackat i en brun papperspåse.

Häll 3 dl kokande vatten över 1 msk hampate och låt stå i 3-5 minuter.

Du kan också använda detta te som krydda i kall eller varm matlagning. Stek det i smör eller olja vid beredning av maträtter. De läkande elementen löses upp i fett och kommer att släppas under tillagningen av din maträtt. Torkad hampa kan användas på samma sätt som oregano eller timjan.

Öppnad produkt har en hållbarhet på ca 6-12 månader. Bör förvaras svalt eller i rumstemperatur och skyddas mot direkt solljus, fukt och värme. Rekommenderas inte för ammande och gravida. Förvara produkten utom räckhåll för barn.

50g
50% Hampaört (knoppar, blad och frön)
50% citrongräs
0,6% CBD

Kunder som köpt denna vara har också köpt