Övrigt

I vår kategori 'Övrigt' hittar du våra övriga produkter som innehåller CBD. Alla produkter är 100% organiska, veganska och utan animaliska biprodukter, konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller GMO. Produkterna är så rena att du kan äta dem och är av högsta kvalitet. Framställningen har utförts under kontrollerade farmaceutiska förhållanden.

Här hittar du både kristaller och tuggummi som innehåller CBD. Kristallerna är högkoncentrerade och kan konsumeras på flera olika sätt. De kan antingen ångas i en speciell e-cigarett eller placeras under tungan. Båda metoderna ger en mycket snabb absorption i kroppen och en stark effekt.

Om du väljer att konsumera kristallerna via ånga kommer CBD'n snabbt in i blodet men försvinner även snabbt igen. Det här är därför en kortsiktig effekt, och för många är inte det optimalt om de inte har möjlighet att använda en e-cigarett eller liknande på jobbet eller hemma på detta sätt. Genom att lägga kristallen under tungan absorberas CBD'n snabbt och stannar i kroppen i många timmar. Det ger därför en längre effekt och används av de som endast doserar 3 gånger om dagen. Det är snabbt och enkelt att placera kristallen under tungan och det tar endast 60 sekunder innan den är upplöst. Smaken kan vara aningen stark och kan ibland vara lite svår att vänja sig vid.

Tuggummi med CBD är ett snabbt och enkelt sätt att konsumera CBD. Tuggummit används på samma sätt som ett normalt tuggummi, vilket innebär mycket saliv i munnen. CBD'n absorberas därmed snabbt i blodet och ger en lugnande effekt. Tuggummit smakar pepparmynta och många märker inte att de använder en annan typ av tuggummi än de vanligtvis gör varje dag. Det är därför lätt att gå över till och uteslutande använda CBD-tuggummi. Inget socker eller någon form av kemikalier används för att tillverka produkterna, och de är därför 100% säkra att konsumera.