Användarvillkor

Priser
Alla priser angivna på nordicoil.se är inklusive 19% tysk moms.
Priserna kan ändras, varor kan bli utsålda o.s.v.
Detta syftar på de villkor som gäller på nordicoil.se. Vi påpekar att villkoren på nordicoil.se, garantier och praxis är i enlighet med köplagen.

Beställningsinformation
När du har fyllt i en beställning kommer du att få ett mejl som uppger vilka produkter du har köpt.
Du ska vara uppmärksam på att detta mejl INTE är en juridiskt bindande orderbekräftelse där ett avtal har ingåtts.
Det är endast ett elektroniskt svar från vårt system som bekräftar din beställning. Som konsekvens har vi därmed möjligheten att annullera din beställning vid dessa fel:
Tryckfel, felaktigheter, tekniska problem, leveransfel eller liknande situationer.

Kontrakt/faktura
När man som kund handlar i webbshoppen på nordicoil.se får man ett autosvar där det framgår vad som är beställt, leveransadress och alla personuppgifter. Därefter behandlar Nordic Nutrition UG beställningen personligen. När beställningen har skickats kommer ett kvitto skickas tillsammans med produkten. Detta kvitto kommer att gälla som produktens köpbevis.

Betalning
Nordic Nutrition UG tar emot betalningar från Dankort/VISA, Dankort, Mastercard, Visa Electron, Paypal, med flera.
Nordic Nutrition UG krypterar alla dina kortupplysningar med det så kallade SSL (Secure Socket Layer) protokollet. Det betyder att obehöriga inte kan läsa av ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS.
Betalningen dras endast i enlighet med svensk lag i samma stund varorna har skickats.

Leverans
Vi levererar vanligtvis inom 2-4 vardagar. Under en helgdag eller högtid kan leveranstiden bli längre.
Förbehåll för utsålda varor och uppskjuten leveranstid hos leverantörer till nordicoil.se tas.
Observera att det inte är möjligt att hämta din beställning, och att det inte finns någon expedition hos Nordic Nutrition UG's administration på Nordic Nutrition UG, Sandstr. 3, 80335 München, Germany.

För beställning som överstiger 599,- skickar vi din order utan frakt- eller expeditionskostnader, alltså är där tal om fri frakt. För beställning under 599,- läggs det till en portoavgift på 89,- som täcker frakt- och expeditionskostnader.

Åldersgräns
Förutsättningen för att kunna köpa nordicoil.se-produkter och att handla från nordicoil.se och alla relaterade sidor och undersidor är att kunden har fyllt 18 år. Det är kundens ansvar att uppge korrekta upplysningar i förbindelse med beställningen.

Kvalitetsgaranti
Om någon av våra produkter mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar ber vi dig att returnera produkten till oss. Produkten kommer sedan att användas för kvalitetskontroll och framtida produktförbättringar. Vi kommer naturligtvis att kompensera dig för defekta produkter i form av ersättningsprodukter *. Returfrakten står kunden för.

Reklamationsrätt
Som kund har du rätt att reklamera en vara som hade defekter som var närvarande när varan såldes.
Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar fabrikations- och materialfel. Om du som kund önskar att reklamera skall detta som utgångspunkt ske inom 2 månader efter att ett fel eller en defekt har – eller borde ha – upptäckts. Därför bör du undersöka dina varor noggrant när du mottar dem.

Returrätt
Du har som kund 14 dagars returrätt på varor som är köpta i vår webbshop. Efter meddelad användning av returrätten ska varan returneras inom 14 dagar.
Observera att porto inte återbetalas vid returer.
Alla returer ska behandlas av Nordic Nutrition UG INNAN varorna returneras.
Du ombeds därför kontakta kundtjänst innan du returnerar varorna. Det ska bifogas en kopia av faktura / orderbekräftelse samt registrerings- och kontonummer till det bankkonto som vi ska lägga in pengarna på. Varan ska skickas till Nordic Nutrition UG senast 14 dagar efter att du har mottagit den.
Du kommer få pengarna senast 60 dagar efter returen av varan om varan är i ursprungligt skick.
*Om det visar sig att varan inte är defekt, men istället använd, kommer den inte att kompenseras. Produkten kommer då, om önskat, att returneras till kunden.