VAD ÄR ISO 22000:2018?
ISO 22000:2018 är en internationell standard som hjälper en organisation att införa ett ledningssystem för livsmedelssäkerhet. Certifieringen innebär att ett företag har kontrollerats och godkänts av en oberoende myndighet för livsmedelssäkerhet. Detta garanterar också att dess produkter är säkra och reglerade.

SÄKERSTÄLLANDE AV KVALITET
Hantering av livsmedelssäkerhet
-
Kvalitetsstandarder
Endast företag med de högsta standarderna för livsmedelssäkerhet kan få en ISO 22000-certifiering.
-
Hälsa och säkerhet
Minimering av livsmedelsrisker leder till förbättrad hälsa och säkerhet för kunder och anställda som kommer i kontakt med företagets produkter.
-
Öppenhet
ISO 22000 möjliggör ökad öppenhet inom företagen och förbättrar produkternas spårbarhet.
-
Kundtillfredsställelse
Företag med ett säkerhetssystem för livsmedelshantering är bättre rustade för att leverera produkter som uppfyller kundernas förväntningar.
-
Globalt erkännande
ISO 22000 är en internationellt erkänd standard och kan förbättra ett företags anseende hos kunder, leverantörer och tillsynsmyndigheter över hela världen.
CBD-EXPERTER
Våra kvalitetsexperter
-
Rick Noteboom
KVALITETSANSVARIG
Rick är chef för Nordic Oils kvalitetsavdelning och har över 10 års erfarenhet av kvalitetsledning och utveckling av högteknologisk livsmedelsproduktion. Tillsammans med resten av kvalitetsteamet ser Rick till att varje enskild produkt från Nordic Oil är av högsta kvalitet.
-
Sanne Kraak
KVALITETSVÄRDERARE
Sanne är expert på mat och hälsa och har en bakgrund inom livsmedel och näring. Som kvalitetsvärderare på Nordic Oil övervakar hon produktionen av alla våra produkter, från softgels till hudvård.